Helyszíni szerviz, ingyenes kiszállással Budapesten!

+3630 684-32-45
 
 

Számítógép javítási szolgáltatásaink:

 • operációs rendszer telepítése, frissítése (Windows)
 • vírusirtás
 • internet beállítás, megosztás,Wifi, router beállítás
 • vezetékes, és vezeték nélküli hálózat kiépítése
 • levelező program telepítés, beállítás
 • nyomtató telepítés, beállítás
 • egyéb szoftverek, driverek telepítése, beállítása
 • partíciónálás (merevlemez több részre osztása)
 • túlmelegedési, lassulási problémák megoldása
 • sebesség optimalizálás
 • hardver eszközök beszerelése, beállítása
 • hardver alkatrészek beszerzése
 • számítógép koszmentesítése
 • számítógép karbantartása

 

- operációs rendszer telepítése, frissítése (Windows)

 

- egyedi számítógép összeállítás

 

Kijavítjuk a fontos rendszer fájlokat, szükség esetén újratelepítjük rendszerét, vagy frissítjük. A feleslegesen elinduló programokat kikapcsoljuk amik lassítják a számítógépét.   Bármilyen elvárása is legyen, mi egyedileg megépítjük. Legyen akár irodai számítógép, játékra, multimédiára, internetezésre, szervernek.
     

- vírusirtás

 

- hardver eszközök beszerelése, beállítása

Minden féle vírustól, férgektől, trójaitól megtisztítjuk számítógépét, és felszereljük egy védelmi programmal, hogy többé ne legyen vírusos a számítógépe.   Igény esetén kicseréljük a kívánt hardver elemet, legyen az memória, processzor, videokártya, táp, vagy bármi más. Ha szükséges, akkor feltelepítjük a hozzá való meghajtó programokat.
     

- internet beállítás, megosztás,Wifi, router beállítás

 

- hardver alkatrészek beszerzése

Legyen az kábel, adsl, isdn, mobil internet, beállítjuk az internetet a számítógépen, notebookon, és igény esetén meg is osztjuk, hogy több számítógépen lehessen internetezni.   Bármilyen hardver elemet be tudunk szerezni a piaci ár alatt. Kapcsolatban állunk több nagy céggel is, és onnan szerezzük be az adott alkatrészeket ahol a legolcsóbban kapható.
     

- vezetékes, és vezeték nélküli hálózat kiépítése

 

- informatikai tanácsadás

Hálózatot szinte bárhol ki tudunk építeni, és ezzel több számítógépet, illetve notebookot össze tudunk kötni, akár levegőben, kábelen   Segítünk eligazodni az informatika világában, legyen az számítógép, notebook, netbook, hardver, szoftver,
     

- levelező program telepítés, beállítás

 

- sebesség optimalizálás

Feltelepítjük számítógépére levelezőprogramját, és beállítjuk az email fiókokat hozzá, igény esetén mentést végzünk a levelezésről.   Kiiktatjuk a feleslegesen elinduló szolgáltatásokat, programokat, reklámokat. Töröljük a regisztrációs adatbázisból a felesleges bejegyzéseket. így számítógépe jóval gyorsabban fog működni.
     

- nyomtató telepítés, beállítás

 

- számítógép összekötése tv-vel

Feltelepítjük nyomtatóját, beállítjuk az optimális működésre, igény esetén megosztjuk, hogy több számítógépről is lehessen nyomtatni.   Számítógépét össze tudjuk kötni a hagyományos tvvel, HDTVvel, kivetítőkkel, és az ehhez szükséges kábeleket beszerezzük, beállításokat elvégezzük.
     

- irodai szoftverek telepítése, beállítása

 

- titkosítás

Feltelepítjük irodai alkalmazásait, szoftvereit. Elvégezzük a szükséges beállításokat az optimális működéshez.   Segítünk, hogy adatai biztonságban legyenek, akár csak egy fájl, akár egy könyvtár, esetleg egy partició, vagy akár az egész számítógép.
     

- egyéb szoftverek, driverek telepítése, beállítása

  - távoli segítségnyújtás
Szinte bármilyen szoftvert fel tudunk telepíteni, és be tudjuk állítani. A számítógéphez csatlakoztatható egyéb eszközöket is működésre tudjuk bírni.   Segítséget tudunk nyújtani anélkül is önnek, hogy személyesen jelen lennénk. Az interneten keresztül rá tudunk kapcsolódni számítógépére, és így tudjuk elvégezni a szükséges beállításokat. 
     

- partíciónálás (merevlemez több részre osztása)

 

- számítógép koszmentesítése

A merevlemezt fel tudjuk bontani 2 vagy több részre, így ha esetleg a rendszerével valami történne, és újra kell telepíteni, az adatai a másik meghajtón biztonságban vannak.   Sűrített levegővel, vagy kompresszorral kitakarítjuk számítógépét. Évente legalább egyszer érdemes a számítógépet a bele rakodott portól kitakarítani, az esetleges későbbi problémák elkerülése végett.
     

- túlmelegedési, lassulási problémák megoldása

 

- számítógép karbantartása

Ha túlmelegszik a számítógép, akkor sípol, lekapcsol, vagy lelassul. Ellenőrizzük a ventillátorokat, kitakarítjuk a számítógépet, szükség esetén újrapasztázzuk.    Bizonyos időszakonként érdemes átnézni a számítógépet, hogy napra kész legyen, az operációs rendszert, programokat frissíteni, a regisztrációs adatbázisból kitörölni ami már nem szükséges.

 

Szerviz házhoz

Kényelmes lenne, ha otthonában javítanák meg?

2012.04.01 21:17
   Házhoz kiszálló computer szervíz előnyei: A lehető leggyorsabbszámítógép, computer, PC javítási mód. Rendkívül kényelmes,Önnek nem kell a számítógép szervizbe szállítással és a gép összecsomagolásával bajlódni Bizonyos hibák...

Szolgáltatási területeink, PC-LAPTOP SZERVIZ KISZÁLLÁSSAL

Számítógép-pc-Laptop szervíz Budapest I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. laptop szerviz, Üröm, Pilisborosjenő, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu,laptop szerviz, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Solymár, Nagykovácsi, Remeteszőlős, laptop szerviz, Budakeszi, Telki, Budajenő, Páty, Biatorbágy, Etyek,Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Tárnok,Halásztelek, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, laptop szerviz, Dunaharaszti, Taksony, Gyál, Vecsés, Ecser, Maglód, Gyömrő, Mende,Pécel, Nagytarcsa, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Isaszeg, Mogyoród, Fót, Gödöllő, Csomád, Őrbottyán, Veresegyház, Erdőkertes, Laptop szerviz, Dunakeszi, Göd, Sződ, Sződliget, Vác. Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetújfalu, Szigetszentmárton, Ráckeve, Taksony, Dunaharaszti, Gyál, Alsónémedi, Soroksár, Felsőpakony, Vecsés Laptop szerviz, Gödöllő, Szada, Mogyoród, Kerepes, Csömör, Százhalombatta, Tárnok, Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs