Számítógép szervíz angyalföld-xiii-kerulet-13. kerületben házhoz megy!

számítógép szervíz 13. kerület

 
+3630 684-32-45
 

SOS számítógép szervíz 13. kerületben (Angyalföld) ingyenes kiszállással!

Lassú? Lefagy? Vírusos? Elromlott? Segítünk! 
 

számítógép szervíz 13. kerület

 

Helyszíni számítógép szerviz 13.kerület-angyalföld-xiii-kerulet-13. kerület, ingyenes kiszállás!

 
 
 

Otthonában, irodájában hárítjuk el számítógépes problémáit az XIII. kerületben, legyen szó szoftveres vagy hardveres hibáról.

számítógép szervíz 13. kerület

 

Ne bosszankodjon hívjon és megoldjuk gondjait, angyalföldön minden jellegű számítógép szervizelési munkában számíthat ránk!

 

Számítógép szerviz XIII. kerület hibabejelentés, kiszállási időpont egyeztetés:

 

+3630 684-32-45
 

 

Ha valamelyik számítógépes proglémát tapasztalja a gépénél, akkor Önnek ránk van szüksége!

Számítógép Szerviz XIII. Kerület

Nem kapcsol be a számítógépgép? Működés közben megáll, újraindul? Nem működik az internet? Akadoznak a programjai? Furcsa hibaüzeneteket kap? Számítógépe teljesen lelassult? Vírusok nehezítik életét?

 

Pc szerviz 13.kerület (Budapest),házhoz megyünk, számítógép szervíz 13. kerület

Számítógép szerviz XIII. kerület

 

Olvassa át az alábbi hibaleírásokat, ha valamelyiket tapasztalja számítógépénél (laptopjánál), akkor ne habozzon, ne mérgeskedjen hívjon minket!

 • Teljesen lelassult a számítógépem (laptopom), már az internetes oldalak megnyitására is perceket kell várnom.
 • Bekapcsolom a számítógépemet (laptopomat) és akár 10-15 perc is eltellik, mire valamit tudok csinálni a géppel.
 • Számítógépem (laptopom) bekapcsolása után hallom, hogy működik a gép, de nem történik semmi, nincsen kép a monitoron, kijelzőn (se kép, se hang jelenség).
 • Számítógépem (laptopom) bekapcsolása után folyamatosan újraindul a gépem.
 • Számítógépem (laptopom) bekapcsolása után betölt a rendszer, de amikor elindítok egy programot azonnal lefagy a gép, nem tudok semmit csinálni.
 • Nem tölt be a renszer, folyamatosan valamilyen csökkentett módot, hibajavítást kellene futtatnom, nem tudom használni a gépemet.
 • Folyamatosan valamilyen ismeretlen ablakok jelennek meg, nem tudom őket bezárni, akadályozzák a gépemet a működésben, internetezni sem tudok. (vírusfertőzés)
 • Már egy ideje rettenetesen nagy hangja van a számítógépemnek, nagyon zavar munka közben.
 • Routert vásároltam, szeretném beállítani, de sehogysem sikerül. Kijönnek beállítják nekem? Igen a helyszínen beállítjuk!
 • Több gépen szeretnék otthon interntezni, mit csináljak? Kijönnek beállítják nekem? Igen a helyszínen beállítjuk!
 • Nyomtatót vásároltam de nem tudok nyomtatni vele, szeretném ha működne. WIFI-s nyomtatót is beállítanak? Igen a helyszínen beállítjuk!

 

Ha nem találja a hibajelenségét a listában, hívjon fel minket és mondja el nekünk, milyen hibát tapasztalt!

 

Akkor nézzük hogyan is működik egy kijáró szerviz:

 

 • A legfontosabb, hogy telefonos megkeresés esetén minél részletesebb hibaleírást kapjuk (nem kell számítástechnikai szakszavakkal), mivel nekünk is fel kell készülnünk a javítás jellegéből adódó problémák elhárítására a helyszínen.

(Gondolok ilyenkor arra, hogy olyan alkatrészeket vigyünk ki a helyszínre, amivel meg tudjuk oldani a problémát, mivel beláthatja mindenki, hogy egy kijáró szervizesnél nem lehet mindig ott egy számítástechnikai üzlet árukészlete.)

 

Ez több szempontból is előnyös:

 

 • Ha beadjuk gépünket egy szervizbe, akkor nem tudjuk nyomon követni a javítási folyamatot, nem kérhetünk menet közben apró beállításokat, finomhangolásokat.
 • Sok olyan szoftveres hibajelenség van, amit érdemesebb az ügyféllel együtt elhárítani, mert ő tudja pontosan mire van neki szüksége és lehet, hogy egy szervizbe leadott gép éppen nem produkálja azt a hibát.
 • Legfőbb előnye a helyszíni javításnak a hibaelhárítás gyorsasága, nem vesz több napot igénybe a javítás, azonnali megoldást lehet találni a hibák 90%-ban helyszínen is.
 • Internet, router, levelezés beállítása, finomhangolása csak helyszínen oldható meg a leghatékonyabban.
 • A javítás eredményéről azonnal meg lehet győződni, a gép felgyorsítása szembeötlő!
 • Sokszor van olyan, hogy egy hibajelenségnek (pl. lassulás, lassú internetelérés,fagyás, leállás, újraindulás) nem csak egy okozója van a gépben hanem kettő vagy akár három is. Ezeket a helyszínen mind át lehet tekinteni és az esetek 90%-ban meg is lehet oldani.

 

 

számítógép szerviz 13.ker,számítógép szervíz 13.ker,számítógép javítás 13.ker, pc szerviz 13. kerület, pc javítás 13.ker Budapest, számítógép szerelő13.ker,számítógép szervíz házhoz XIII.kerület,13. kerület,Számítógép Szerviz (Budapest 13.ker); Számítógép javítás ingyenes kiszállással otthonában 13.ker, irodájában/ PC javítás, vírusirtás, vírusírtás Budapest 13.ker,számítógép szerviz 13.ker, számítógép javítás 13.ker, pc szerviz 13.kerület, pc javítás 13.kerület, Budapest 13.kerület, számítógép szerelő 13.ker,számítógép szervíz házhoz XIII.kerület,13. kerület, számítógép szervíz 13.ker,pc szervíz házhoz 13.ker, vírusirtás 13.kerület, vírusírtás 13.kerület,vírusirtás 13.kerület hétvégén,laptop javítás 13.kerület,laptop szeviz 13. kerület,notebook szerviz 13.ker,notebook javítás 13. kerület,laptop szervíz 13. kerület 

Darby Kft

Nem kapcsol be a számítógép, nem indul a számítógép, számítógép nem indul, miért nem indul a számítógép. 

 

Nem működik a számítógép, számítógép nem indul a windows, nem tölt be a windows 7, windows 10 nem tölt be, windows 10 indítási hiba, windows 10 bekapcsolási hiba, nem indul a windows,  Windows (XP, Vista, 7, 8, 10) operációs rendszer nem indul el. 

 

Windows frissítéseket nem sikerült hibátlanul telepíteni, Windows 10 frissítés óta nem indul a számítógép, nem indul újra a számítógép, pc nem indul újra, nem indul el a pc. 

 

Pc nem kapcsol be, számítógép nem kapcsol be, pc nem kapcsol be, miért nem indul el a számítógép, mit csináljak ha nem kapcsol be a számítógép, lefagy a számítógép. 

 

Megáll a számítógép, mit csináljak ha nem kapcsol ki a számítógép, nem kapcsol be a számítógép monitor, pc nem kapcsol be.