Számítógép karbantartása:

2012.04.01 20:00

 

Számítógép karbantartása:

Ha szeretné, hogy számítógépe, laptopja megbízhatóan, gyorsan üzemeljen éveket át, akkor szüksége lesz szoftveres és hardveres karbantartásra.

Ne csak akkor foglalkozzon gépével, mikor már megtörtént a baj! Időközönként számítógépének is szüksége van karbantartásra.

  • A hardveres karbantartást: mindenképp érdemes számítógép szerelőre bízni. Ilyenkor a gép tisztításá, hűtőventillátorok, hűtőbordák portalanítása, processzor hűtőzsírjának újrakenése történik meg, illetve a csavarok újrahúzására kerül sor.Évente, illetve fél évente érdemes a gépet alávetni ennek a folyamatnak. Ezzel a minimális karbantartási eljárással sok bosszúságtól szabadulhat meg, és megelőzi a számítógép alkatrészeinek károsodását. Kérje számítógép szervízünk segítségét, hívja telefonszámaink valamelyikét, egyeztessen időpontot és számítógép szerelőnk házhoz megy elvégezni a karbantartást.

 

  • Szoftveres karbantartás: számítógépét, laptopját védeni kell a különböző szoftveres meghibásodások ellen is. Karbantartást az erre megfelelő szoftverek futtatásával érhetjük el, ilyenek például a töredezettségmentesítés, lemezellenőrzés, vírusírtás, regisztrációs adatbázis karbantartása, operációc rendszer optimalizálása, felesleges rezidens programok letiltása. Ezeket a feladatokat egy gyakorlott felhasználó el tudja végezni, de számítógép szervízünk is vállalja, hogy elvégzi ezeket a feladatokat Ön helyett. Hívja telefonszámaink valamelyikét, egyeztessen időpontot és számítógép szerelőnk házhoz megy elvégezni a karbantartást.

Számítógép javításban az Ön partnere DarbyPc

 

 

Ha ön is szeretné otthonában, kényelmesen szervízeltetni számítógépét, laptopjáthívja számítógép szervizünket:

06/30-242-57-62

06/20-80-70-153

06/70-219-55-50

számokon.